Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Елементи, в яких тема: "Кулінарія"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Автори | Тип документу
Перейти до: І | Д | Н | Ч
Число елементів на цьому рівні: 5.

І

Іщенко, Н. В., Босецька, Н. Г., Савченко, В. В. (2025) Ідея здорового харчування у закладах ресторанної індустрії. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси.. с. 68-71.

Д

Дроботова, М. В. (2025) Аналіз меню - необхідний маркетинговий інструмент ресторанного бізнесу. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси.. с. 109-112.

Дроботова, М. В., Мауріна, А. П. (2025) Світові тенденції форматів стріт-фуду. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 50-52.

Н

Новикова, В. І. (2019) Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 131-143.

Ч

Чабан, А. Ю. (2017) Страви як символ (з історії становлення системи харчування Середньої Наддніпрянщини). Український селянин : збірник наукових праць (№ 18). с. 117-123.

Цей список був створений у Mon Oct 13 10:43:00 2025 EEST.