Елементи, в яких тема: "Кулінарія"
Група по: Автори | Тип документу Число елементів на цьому рівні: 5. ІІщенко, Н. В., Босецька, Н. Г., Савченко, В. В. (2025) Ідея здорового харчування у закладах ресторанної індустрії. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси.. с. 68-71. ДДроботова, М. В. (2025) Аналіз меню - необхідний маркетинговий інструмент ресторанного бізнесу. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси.. с. 109-112. Дроботова, М. В., Мауріна, А. П. (2025) Світові тенденції форматів стріт-фуду. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 50-52. ННовикова, В. І. (2019) Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 131-143. ЧЧабан, А. Ю. (2017) Страви як символ (з історії становлення системи харчування Середньої Наддніпрянщини). Український селянин : збірник наукових праць (№ 18). с. 117-123. |