Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Елементи, в яких тема: "Кулінарія"

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Автори | Тип елементу
Перейти до: Н | Ч
Число елементів на цьому рівні: 2.

Н

Новикова, В. І. (2019) Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 131-143.

Ч

Чабан, А. Ю. (2017) Страви як символ (з історії становлення системи харчування Середньої Наддніпрянщини). Український селянин : збірник наукових праць (№ 18). с. 117-123.

Цей список був створений у Sun Dec 22 13:32:17 2024 EET.