Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Структурные особенности гастрономизмов

Степаненко, Н. О., Кулешова, Л. Н. (2021) Структурные особенности гастрономизмов. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2021» / XXІIІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 696-697.

[img] Text
2021_rodzinkа-696-697.pdf

Download (725kB)

Резюме

Из статьи, можно сделать вывод о том, что анализ мотивационных процессов гастрономизмов дает возможность реконструировать специфику создания номинативных единиц, проникнуть в образно-ассоциативные механизмы этносознания, воссоздать истоки культуры, психологии этноса.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: гастрономизмы ; номинативные единиы ; этносознание ; психология этноса ; истоки культуры
Теми: Філологічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут іноземних мов
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Вер 2021 11:11
Останні зміни: 31 Січ 2024 14:04
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4604

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу