Іщенко, Н. В., Босецька, Н. Г., Савченко, В. В. (2025) Ідея здорового харчування у закладах ресторанної індустрії. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси.. с. 68-71.
| 
              
Text
 Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-68-71.pdf Download (362kB)  | 
          
Резюме
Ідея здорового харчування у закладах ресторанної індустрії є важливою складовою сучасного способу життя і відповідає зростаючим вимогам споживачів щодо якості їжі. Це сприяє поліпшенню здоров’я клієнтів, розширенню аудиторії ресторанів і покращенню їхнього іміджу. Однак, для успішної реалізації цієї ідеї заклади повинні подолати певні економічні та організаційні труднощі. У майбутньому здорове харчування в ресторанах має значний потенціал для розвитку і може стати нормою, а не винятком, у ресторанній індустрії.
| Тип документу: | Стаття | 
|---|---|
| Неконтрольовані ключові слова: | Здорове харчування ; Україна ; ресторанна індустрія ; натуральні інгредієнти ; рослинні страви | 
| Теми: | Економічні науки Кулінарія  | 
        
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права | 
| Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека | 
| Дата внесення: | 09 Жов 2025 11:55 | 
| Останні зміни: | 09 Жов 2025 11:55 | 
| URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7219 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Перегляд елементу | 




