Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Світовий досвід розвитку готельно-ресторанного господарства

Піка, Д. В., Яценко, В. М. (2025) Світовий досвід розвитку готельно-ресторанного господарства. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи [Електронний ресурс] : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 23-24.

[img] Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-23-24.pdf

Download (349kB)

Резюме

В статті говориться, що дослідження світового досвіду у сфері готельно-ресторанного господарства дозволяє виявити ефективні моделі управління, технологічні інновації та соціально-екологічні підходи, які можуть бути адаптовані в національному контексті для підвищення конкурентоспроможності українських підприємств.

Тип документу: Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Готельно-рестораннне господарство ; конкурентоспроможність українських підприємств
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Жов 2025 10:52
Останні зміни: 09 Жов 2025 10:52
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7207

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу