Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Світовий та український досвід реалізації безбар’єрного простору в закладах ресторанного господарства

Іщенко, Н. В., Депутат, Л. (2025) Світовий та український досвід реалізації безбар’єрного простору в закладах ресторанного господарства. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 173-175.

[img] Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-173-175.pdf

Download (356kB)

Резюме

Розглянутий в статті світовий і український досвід свідчать про те, що реалізація безбар’єрного середовища в закладах ресторанного господарства можлива як за рахунок правових зобов’язань, так і завдяки свідомому бажанню бізнесу стати відкритим до всіх. Однак Україна досі перебуває на етапі становлення культури безбар’єрності, що потребує системного підходу — об’єднання законодавчого врегулювання, просвіти, державного контролю і підтримки.

Тип документу: Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Ресторанне господарство ; Україна ; культура безбар’єрності ; Державна програма доступності ; заклади громадського харчування
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Жов 2025 10:57
Останні зміни: 09 Жов 2025 10:57
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7196

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу