Іщенко, Н. В., Депутат, Л. (2025) Світовий та український досвід реалізації безбар’єрного простору в закладах ресторанного господарства. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 173-175.
|
Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-173-175.pdf Download (356kB) |
Резюме
Розглянутий в статті світовий і український досвід свідчать про те, що реалізація безбар’єрного середовища в закладах ресторанного господарства можлива як за рахунок правових зобов’язань, так і завдяки свідомому бажанню бізнесу стати відкритим до всіх. Однак Україна досі перебуває на етапі становлення культури безбар’єрності, що потребує системного підходу — об’єднання законодавчого врегулювання, просвіти, державного контролю і підтримки.
| Тип документу: | Стаття |
|---|---|
| Неконтрольовані ключові слова: | Ресторанне господарство ; Україна ; культура безбар’єрності ; Державна програма доступності ; заклади громадського харчування |
| Теми: | Економічні науки |
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
| Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
| Дата внесення: | 09 Жов 2025 10:57 |
| Останні зміни: | 09 Жов 2025 10:57 |
| URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7196 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |




