Олексієнко, Я. І., Шахматов, В. А., Верещагіна, О. П. (2014) Харчування та його вплив на здоров’я людини : навч.- метод. посіб. [Навчальний матеріал]
|
Text
методичка по харчуванню-2.pdf Download (454kB) | Перегляд |
Резюме
У даній методичній праці розкриваються принципи раціонального харчування та його вплив на здоров’я людини. Висвітлюються питання значення харчування на розумову працездатність людини, харчування при підвищеній руховій активності, дієти тощо. Видання розраховане для фахівців з фізичної культури, студентів, спортсменів.
Тип елементу : | Навчальний матеріал |
---|---|
Теми: | Фізкультура і спорт |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту і здоров’я |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 18 Лип 2014 10:33 |
Останні зміни: | 12 Трав 2023 07:54 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/52 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |