Новикова, В. І. (2019) Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 131-143.
  | 
            
              
Text
 zbirtnik 2-131-144.pdf Download (222kB) | Перегляд  | 
          
Резюме
Мета статті – запропонувати види гастрономічних рекреаційних ресурсів, об’єднавши їх у сім груп.
| Тип елементу : | Стаття | 
|---|---|
| Неконтрольовані ключові слова: | Гастрономічний туризм ; кухні світу ; національні кулінарні центри і школи ; дегустації | 
| Теми: | Економічні науки Кулінарія  | 
        
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права | 
| Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека | 
| Дата внесення: | 31 Трав 2020 19:51 | 
| Останні зміни: | 31 Трав 2020 19:51 | 
| URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3423 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Перегляд елементу | 




