Савельєв, О. С. and Гребенович, Ю. Є. (2023) Технології створення системи визначення та бронювання у закладах харчування. Інформаційні моделюючі технології, системи та комплекси (ІМТСК-2023) IV Міжнародна науково-практична конференція : збірка тез. pp. 54-56.
Text
Book_IMTCK_2023-54-56.pdf Download (314kB) |
Abstract
Дисертація досліджує застосування технологій для розробки тa систему, яка дозволяє користувачам знаходити та бронювати заклади харчування. Геолокація, алгоритми обчислення відстані та візуалізація карти використовуються для забезпечення a зручне та ефективне рішення для пошуку найближчих закладів харчування та приготування бронювання. Система приносить користь як власникам, так і клієнтам громадського харчування промисловість.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Технології створення системи визначення та бронювання у закладах харчування |
Subjects: | Фізико-математичні науки Комп'ютерні науки Комп'ютерні науки |
Divisions: | Факультет обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 15 Feb 2024 14:33 |
Last Modified: | 15 Feb 2024 14:33 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5959 |
Actions (login required)
View Item |