Підвищення ефективності функціонування та розвитку готельно-ресторанного підприємства

Штик, Е. Д. and Яценко, В. М. (2023) Підвищення ефективності функціонування та розвитку готельно-ресторанного підприємства. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. pp. 197-199.

[img] Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-197-198.pdf

Download (440kB)

Abstract

Ефективність функціонування - основа успішної діяльності всіх підприємств, в тому числі і підприємств готельно-ресторанного бізнесу. В ринкових умовах готельно-ресторанна індустрія швидко розвивається, потребує забезпечення стабільного ефективного функціонування, необхідність планування напрямків розвитку для досягнення максимально ефектних результатів. Зазначене обґрунтовує актуальність даного дослідження.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Готельно-ресторанна індустрія ; Україна ; технологічні інновації ; інженерні системи ; сигналізації та сповіщення ; відеоспостереження ; система управління життєзабезпеченням
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 07 Jun 2023 07:34
Last Modified: 07 Jun 2023 07:34
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5599

Actions (login required)

View Item View Item