Німецькі фразеологізми з компонентом-гастронімом

Оверченко, С. В. and Поліщук, Н. М. (2022) Німецькі фразеологізми з компонентом-гастронімом. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих вчених "Родзинка - 2022" : зб. матеріалів XXIV Всеукр. конф. молодих учених, Черкаси, 27-28 квітня 2022 р.. pp. 1035-1037.

[img] Text
Збірник Родзинка 2022-1035-1037.pdf

Download (277kB)
Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: В статті говориться, що мова не тільки відображає культуру народу, а й виходить з культури, розвивається в культурі, істить і формує її. Культура харчування відображає національну своєрідність, культурні особливості, звичаї й типові звички суспільства. Фразеологізми гастрономічного искурсу – це особливий мовний мікросвіт, який розкриває характерні особливості відображення картини світу.
Subjects: Філологічні науки > Іноземна філологія
Divisions: Навчально-науковий інститут іноземних мов
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 25 May 2023 07:51
Last Modified: 25 May 2023 07:51
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5524

Actions (login required)

View Item View Item