Салогор, Н. В. and Стройкова, С. А. (2021) Гастроніми в сучасній німецькій мові: когнітивно-ономасіологічний аспект : кваліфікаційна робота. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, м. Черкаси.
Text
salogor (2).pdf Download (1MB) |
Abstract
Мета дослідження полягає у з’ясуванні когнітивного підґрунтя мотивації гастронімів німецької мови та характеристиці їхніх мотиваційних типів і різновидів.
Item Type: | Other |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | номінація в лінгвістиці ; німецькі гастроніми ; німецька мова |
Subjects: | Філологічні науки > Іноземна філологія |
Divisions: | Навчально-науковий інститут іноземних мов > Кваліфікаційні та магістерські роботи |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 07 Feb 2022 11:44 |
Last Modified: | 07 Feb 2022 11:45 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4772 |
Actions (login required)
View Item |