Салогор, Н. В., Стройкова, С. А. (2021) Гастроніми в сучасній німецькій мові: когнітивно-ономасіологічний аспект : кваліфікаційна робота. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, м. Черкаси.
|
Text
salogor (2).pdf Download (1MB) |
Резюме
Мета дослідження полягає у з’ясуванні когнітивного підґрунтя мотивації гастронімів німецької мови та характеристиці їхніх мотиваційних типів і різновидів.
| Тип елементу : | Інший |
|---|---|
| Неконтрольовані ключові слова: | номінація в лінгвістиці ; німецькі гастроніми ; німецька мова |
| Теми: | Філологічні науки > Іноземна філологія |
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут іноземних мов > Кваліфікаційні та магістерські роботи |
| Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
| Дата внесення: | 07 Лют 2022 11:44 |
| Останні зміни: | 07 Лют 2022 11:45 |
| URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4772 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |




