Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції: кваліфікаційна робота освітнього ступеня магістр

Волинець, Н. О. and Черевко, О. В. (2020) Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції: кваліфікаційна робота освітнього ступеня магістр. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаси.

[img] Text
unicheck_similarity_report_4.pdf

Download (1MB)
[img] Text
019235.pdf

Download (4MB)

Abstract

Метою дослідження є опрацювання теоретичних засад та розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції.

Item Type: Other
Uncontrolled Keywords: Конкуренція ; конкурентоспроможність продукції ; Умань хліб Трейд
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права > Кваліфікаційні та магістерські роботи
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 16 Sep 2021 13:55
Last Modified: 17 Sep 2021 11:48
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4650

Actions (login required)

View Item View Item