Волинець, Н. О. and Черевко, О. В. (2020) Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції: кваліфікаційна робота освітнього ступеня магістр. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаси.
Text
unicheck_similarity_report_4.pdf Download (1MB) |
|
Text
019235.pdf Download (4MB) |
Abstract
Метою дослідження є опрацювання теоретичних засад та розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції.
Item Type: | Other |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Конкуренція ; конкурентоспроможність продукції ; Умань хліб Трейд |
Subjects: | Економічні науки |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки і права > Кваліфікаційні та магістерські роботи |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 16 Sep 2021 13:55 |
Last Modified: | 17 Sep 2021 11:48 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4650 |
Actions (login required)
View Item |