Салогор, Н. В. and Стройкова, С. А. (2021) Ономасіологічні структури німецьких гастронімів. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2021» / XXІIІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. pp. 779-780.
![]() |
Text
2021_rodzinkа-779-780.pdf Download (585kB) |
Abstract
В статті говориться, що інтерпретація ономасіологічних структур пропозиційно мотивованих німецьких гастронімів визначила, що вони побудовані за різними моделями і представлені композитами та сполуками. Найчисельнішою групою є складені найменування, синтаксична структура яких представлена переважно двокомпонентними або багатокомпонентними конструкціями із субстантивним ядром та залежними від нього поширювачами.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | німецькі гастроніми ; композити ; сполуки ; ономасіологічна структура |
Subjects: | Філологічні науки > Іноземна філологія |
Divisions: | Навчально-науковий інститут іноземних мов |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 05 Aug 2021 17:20 |
Last Modified: | 05 Aug 2021 17:20 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4620 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |