Ономасіологічні структури німецьких гастронімів

Салогор, Н. В. and Стройкова, С. А. (2021) Ономасіологічні структури німецьких гастронімів. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2021» / XXІIІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. pp. 779-780.

[img] Text
2021_rodzinkа-779-780.pdf

Download (585kB)

Abstract

В статті говориться, що інтерпретація ономасіологічних структур пропозиційно мотивованих німецьких гастронімів визначила, що вони побудовані за різними моделями і представлені композитами та сполуками. Найчисельнішою групою є складені найменування, синтаксична структура яких представлена переважно двокомпонентними або багатокомпонентними конструкціями із субстантивним ядром та залежними від нього поширювачами.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: німецькі гастроніми ; композити ; сполуки ; ономасіологічна структура
Subjects: Філологічні науки > Іноземна філологія
Divisions: Навчально-науковий інститут іноземних мов
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 05 Aug 2021 17:20
Last Modified: 05 Aug 2021 17:20
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4620

Actions (login required)

View Item View Item