Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей

Новикова, В. І. (2019) Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). pp. 131-143.

[img]
Preview
Text
zbirtnik 2-131-144.pdf

Download (222kB) | Preview

Abstract

Мета статті – запропонувати види гастрономічних рекреаційних ресурсів, об’єднавши їх у сім груп.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Гастрономічний туризм ; кухні світу ; національні кулінарні центри і школи ; дегустації
Subjects: Економічні науки
Кулінарія
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 31 May 2020 19:51
Last Modified: 31 May 2020 19:51
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3423

Actions (login required)

View Item View Item