Новикова, В. І. (2019) Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). pp. 131-143.
|
Text
zbirtnik 2-131-144.pdf Download (222kB) | Preview |
Abstract
Мета статті – запропонувати види гастрономічних рекреаційних ресурсів, об’єднавши їх у сім груп.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Гастрономічний туризм ; кухні світу ; національні кулінарні центри і школи ; дегустації |
Subjects: | Економічні науки Кулінарія |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 31 May 2020 19:51 |
Last Modified: | 31 May 2020 19:51 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3423 |
Actions (login required)
View Item |