Чабан, А. Ю. (2017) Щедрий стіл середньої Наддніпрянщини. Інший. Вертикаль, Черкаси.
|
Text
zhedrii.pdf Download (7MB) | Перегляд |
Резюме
У запропонованій монографії, на основі ґрунтовного дослідження джерел, дослідницького та художньої літератури, аналізу польових досліджень, висвітлено систему харчування населення Середньої Наддніпрянщини в історичній ретроспективі, становлення традицій приготування страв та етикету споживання. Проаналізовано як із чого готували страви, кухню і кухонний інвентар, систему обрядових, традиційних та призабутих страв та напоїв.
Тип елементу : | Монографія (Інший) |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | середня наддніпрянщина ; народна кухня середньої наддніпрянщини ; кухонний інвентар средньої наддніпрянщини |
Теми: | Історичні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут міжнародних відносин, історії та філософії |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 06 Квіт 2018 11:11 |
Останні зміни: | 06 Квіт 2018 11:11 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/862 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |