Іщенко, Н. В., Босецька, Н. Г., Савченко, В. В. (2025) Ідея здорового харчування у закладах ресторанної індустрії. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси.. с. 68-71.
![]() |
Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-68-71.pdf Download (362kB) |
Резюме
Ідея здорового харчування у закладах ресторанної індустрії є важливою складовою сучасного способу життя і відповідає зростаючим вимогам споживачів щодо якості їжі. Це сприяє поліпшенню здоров’я клієнтів, розширенню аудиторії ресторанів і покращенню їхнього іміджу. Однак, для успішної реалізації цієї ідеї заклади повинні подолати певні економічні та організаційні труднощі. У майбутньому здорове харчування в ресторанах має значний потенціал для розвитку і може стати нормою, а не винятком, у ресторанній індустрії.
Тип документу: | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Здорове харчування ; Україна ; ресторанна індустрія ; натуральні інгредієнти ; рослинні страви |
Теми: | Економічні науки Кулінарія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 09 Жов 2025 11:55 |
Останні зміни: | 09 Жов 2025 11:55 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7219 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |