Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Ідея здорового харчування у закладах ресторанної індустрії

Іщенко, Н. В., Босецька, Н. Г., Савченко, В. В. (2025) Ідея здорового харчування у закладах ресторанної індустрії. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси.. с. 68-71.

[img] Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-68-71.pdf

Download (362kB)

Резюме

Ідея здорового харчування у закладах ресторанної індустрії є важливою складовою сучасного способу життя і відповідає зростаючим вимогам споживачів щодо якості їжі. Це сприяє поліпшенню здоров’я клієнтів, розширенню аудиторії ресторанів і покращенню їхнього іміджу. Однак, для успішної реалізації цієї ідеї заклади повинні подолати певні економічні та організаційні труднощі. У майбутньому здорове харчування в ресторанах має значний потенціал для розвитку і може стати нормою, а не винятком, у ресторанній індустрії.

Тип документу: Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Здорове харчування ; Україна ; ресторанна індустрія ; натуральні інгредієнти ; рослинні страви
Теми: Економічні науки
Кулінарія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Жов 2025 11:55
Останні зміни: 09 Жов 2025 11:55
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7219

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу