Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Інноваційні технологіі та тренди в кондитерському виробництві

Босецька, Н. Г. (2025) Інноваційні технологіі та тренди в кондитерському виробництві. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 42-44.

[img] Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-42-44.pdf

Download (436kB)

Резюме

Сучасне ресторанне господарство постійно еволюціонує, впроваджуючи новітні технології для підвищення якості, естетики та ефективності приготування страв. Особливо це стосується кондитерського виробництва, де інноваційні технології дозволяють створювати унікальні вироби, що вражають як смаком, так і виглядом. Всі ці питання і висвітлює стаття.

Тип документу: Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Ресторанне господарство ; кондитерське виробництво ; інноваційні технології ; вегетаріанство ; молекулярна кулінарія
Теми: Економічні науки
Комп'ютерні науки
Комп'ютерні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Жов 2025 10:47
Останні зміни: 09 Жов 2025 10:47
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7213

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу