Піка, Д. В., Яценко, В. М. (2025) Світовий досвід розвитку готельно-ресторанного господарства. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи [Електронний ресурс] : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 23-24.
|
Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-23-24.pdf Download (349kB) |
Резюме
В статті говориться, що дослідження світового досвіду у сфері готельно-ресторанного господарства дозволяє виявити ефективні моделі управління, технологічні інновації та соціально-екологічні підходи, які можуть бути адаптовані в національному контексті для підвищення конкурентоспроможності українських підприємств.
| Тип документу: | Стаття |
|---|---|
| Неконтрольовані ключові слова: | Готельно-рестораннне господарство ; конкурентоспроможність українських підприємств |
| Теми: | Економічні науки |
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
| Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
| Дата внесення: | 09 Жов 2025 10:52 |
| Останні зміни: | 09 Жов 2025 10:52 |
| URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7207 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |




