Левченко, М. П., Красномовець, В. А. (2025) Розробка стратегій сталого розвитку для різних сегментів готельно-ресторанної сфери. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси.. с. 152-155.
![]() |
Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-152-155.pdf Download (365kB) |
Резюме
Розробка та впровадження стратегій сталого розвитку для готельно-ресторанного бізнесу є необхідністю у сучасному світі. Використання екологічно відповідальних технологій, підтримка локальних громад та ефективне управління ресурсами дозволяють не лише зменшити негативний вплив на довкілля, а й забезпечити довготривалий економічний успіх. Тому сталий розвиток у цій сфері це не просто тенденція, а стратегія майбутнього.
Тип документу: | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Готельно-ресторанний бізнес ; екологічно відповідальні технології ; довкілля ; аудит |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 09 Жов 2025 10:59 |
Останні зміни: | 09 Жов 2025 10:59 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7192 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |