Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Розробка стратегій сталого розвитку для різних сегментів готельно-ресторанної сфери

Левченко, М. П., Красномовець, В. А. (2025) Розробка стратегій сталого розвитку для різних сегментів готельно-ресторанної сфери. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси.. с. 152-155.

[img] Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-152-155.pdf

Download (365kB)

Резюме

Розробка та впровадження стратегій сталого розвитку для готельно-ресторанного бізнесу є необхідністю у сучасному світі. Використання екологічно відповідальних технологій, підтримка локальних громад та ефективне управління ресурсами дозволяють не лише зменшити негативний вплив на довкілля, а й забезпечити довготривалий економічний успіх. Тому сталий розвиток у цій сфері це не просто тенденція, а стратегія майбутнього.

Тип документу: Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Готельно-ресторанний бізнес ; екологічно відповідальні технології ; довкілля ; аудит
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Жов 2025 10:59
Останні зміни: 09 Жов 2025 10:59
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7192

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу