Савельєв, О. С., Гребенович, Ю. Є. (2023) Технології створення системи визначення та бронювання у закладах харчування. Інформаційні моделюючі технології, системи та комплекси (ІМТСК-2023) IV Міжнародна науково-практична конференція : збірка тез. с. 54-56.
Text
Book_IMTCK_2023-54-56.pdf Download (314kB) |
Резюме
Дисертація досліджує застосування технологій для розробки тa систему, яка дозволяє користувачам знаходити та бронювати заклади харчування. Геолокація, алгоритми обчислення відстані та візуалізація карти використовуються для забезпечення a зручне та ефективне рішення для пошуку найближчих закладів харчування та приготування бронювання. Система приносить користь як власникам, так і клієнтам громадського харчування промисловість.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Технології створення системи визначення та бронювання у закладах харчування |
Теми: | Фізико-математичні науки Комп'ютерні науки Комп'ютерні науки |
Підрозділи: | Факультет обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 15 Лют 2024 14:33 |
Останні зміни: | 15 Лют 2024 14:33 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5959 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |