Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Технології створення системи визначення та бронювання у закладах харчування

Савельєв, О. С., Гребенович, Ю. Є. (2023) Технології створення системи визначення та бронювання у закладах харчування. Інформаційні моделюючі технології, системи та комплекси (ІМТСК-2023) IV Міжнародна науково-практична конференція : збірка тез. с. 54-56.

[img] Text
Book_IMTCK_2023-54-56.pdf

Download (314kB)

Резюме

Дисертація досліджує застосування технологій для розробки тa систему, яка дозволяє користувачам знаходити та бронювати заклади харчування. Геолокація, алгоритми обчислення відстані та візуалізація карти використовуються для забезпечення a зручне та ефективне рішення для пошуку найближчих закладів харчування та приготування бронювання. Система приносить користь як власникам, так і клієнтам громадського харчування промисловість.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Технології створення системи визначення та бронювання у закладах харчування
Теми: Фізико-математичні науки
Комп'ютерні науки
Комп'ютерні науки
Підрозділи: Факультет обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 15 Лют 2024 14:33
Останні зміни: 15 Лют 2024 14:33
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5959

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу