Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Підвищення ефективності функціонування та розвитку готельно-ресторанного підприємства

Штик, Е. Д., Яценко, В. М. (2023) Підвищення ефективності функціонування та розвитку готельно-ресторанного підприємства. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. с. 197-199.

[img] Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-197-198.pdf

Download (440kB)

Резюме

Ефективність функціонування - основа успішної діяльності всіх підприємств, в тому числі і підприємств готельно-ресторанного бізнесу. В ринкових умовах готельно-ресторанна індустрія швидко розвивається, потребує забезпечення стабільного ефективного функціонування, необхідність планування напрямків розвитку для досягнення максимально ефектних результатів. Зазначене обґрунтовує актуальність даного дослідження.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Готельно-ресторанна індустрія ; Україна ; технологічні інновації ; інженерні системи ; сигналізації та сповіщення ; відеоспостереження ; система управління життєзабезпеченням
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 07 Черв 2023 07:34
Останні зміни: 07 Черв 2023 07:34
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5599

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу