Штик, Е. Д., Яценко, В. М. (2023) Підвищення ефективності функціонування та розвитку готельно-ресторанного підприємства. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. с. 197-199.
Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-197-198.pdf Download (440kB) |
Резюме
Ефективність функціонування - основа успішної діяльності всіх підприємств, в тому числі і підприємств готельно-ресторанного бізнесу. В ринкових умовах готельно-ресторанна індустрія швидко розвивається, потребує забезпечення стабільного ефективного функціонування, необхідність планування напрямків розвитку для досягнення максимально ефектних результатів. Зазначене обґрунтовує актуальність даного дослідження.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Готельно-ресторанна індустрія ; Україна ; технологічні інновації ; інженерні системи ; сигналізації та сповіщення ; відеоспостереження ; система управління життєзабезпеченням |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 07 Черв 2023 07:34 |
Останні зміни: | 07 Черв 2023 07:34 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5599 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |