Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Німецькі фразеологізми з компонентом-гастронімом

Оверченко, С. В., Поліщук, Н. М. (2022) Німецькі фразеологізми з компонентом-гастронімом. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих вчених "Родзинка - 2022" : зб. матеріалів XXIV Всеукр. конф. молодих учених, Черкаси, 27-28 квітня 2022 р.. с. 1035-1037.

[img] Text
Збірник Родзинка 2022-1035-1037.pdf

Download (277kB)
Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: В статті говориться, що мова не тільки відображає культуру народу, а й виходить з культури, розвивається в культурі, істить і формує її. Культура харчування відображає національну своєрідність, культурні особливості, звичаї й типові звички суспільства. Фразеологізми гастрономічного искурсу – це особливий мовний мікросвіт, який розкриває характерні особливості відображення картини світу.
Теми: Філологічні науки > Іноземна філологія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут іноземних мов
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 25 Трав 2023 07:51
Останні зміни: 25 Трав 2023 07:51
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5524

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу