Оверченко, С. В., Поліщук, Н. М. (2022) Німецькі фразеологізми з компонентом-гастронімом. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих вчених "Родзинка - 2022" : зб. матеріалів XXIV Всеукр. конф. молодих учених, Черкаси, 27-28 квітня 2022 р.. с. 1035-1037.
Text
Збірник Родзинка 2022-1035-1037.pdf Download (277kB) |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | В статті говориться, що мова не тільки відображає культуру народу, а й виходить з культури, розвивається в культурі, істить і формує її. Культура харчування відображає національну своєрідність, культурні особливості, звичаї й типові звички суспільства. Фразеологізми гастрономічного искурсу – це особливий мовний мікросвіт, який розкриває характерні особливості відображення картини світу. |
Теми: | Філологічні науки > Іноземна філологія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут іноземних мов |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 25 Трав 2023 07:51 |
Останні зміни: | 25 Трав 2023 07:51 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5524 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |