Гастроніми в сучасній німецькій мові: когнітивно-ономасіологічний аспект : кваліфікаційна робота

Салогор, Н. В. and Стройкова, С. А. (2021) Гастроніми в сучасній німецькій мові: когнітивно-ономасіологічний аспект : кваліфікаційна робота. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, м. Черкаси.

[img] Text
salogor (2).pdf

Download (1MB)

Abstract

Мета дослідження полягає у з’ясуванні когнітивного підґрунтя мотивації гастронімів німецької мови та характеристиці їхніх мотиваційних типів і різновидів.

Item Type: Other
Uncontrolled Keywords: номінація в лінгвістиці ; німецькі гастроніми ; німецька мова
Subjects: Філологічні науки > Іноземна філологія
Divisions: Навчально-науковий інститут іноземних мов > Кваліфікаційні та магістерські роботи
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 07 Feb 2022 11:44
Last Modified: 07 Feb 2022 11:45
URI: http://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4772

Actions (login required)

View Item View Item