Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Гастроніми в сучасній німецькій мові: когнітивно-ономасіологічний аспект : кваліфікаційна робота

Салогор, Н. В., Стройкова, С. А. (2021) Гастроніми в сучасній німецькій мові: когнітивно-ономасіологічний аспект : кваліфікаційна робота. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, м. Черкаси.

[img] Text
salogor (2).pdf

Download (1MB)

Резюме

Мета дослідження полягає у з’ясуванні когнітивного підґрунтя мотивації гастронімів німецької мови та характеристиці їхніх мотиваційних типів і різновидів.

Тип елементу : Інший
Неконтрольовані ключові слова: номінація в лінгвістиці ; німецькі гастроніми ; німецька мова
Теми: Філологічні науки > Іноземна філологія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут іноземних мов > Кваліфікаційні та магістерські роботи
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 07 Лют 2022 11:44
Останні зміни: 07 Лют 2022 11:45
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4772

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу