Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції: кваліфікаційна робота освітнього ступеня магістр

Волинець, Н. О., Черевко, О. В. (2020) Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції: кваліфікаційна робота освітнього ступеня магістр. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаси.

[img] Text
unicheck_similarity_report_4.pdf

Download (1MB)
[img] Text
019235.pdf

Download (4MB)

Резюме

Метою дослідження є опрацювання теоретичних засад та розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції.

Тип елементу : Інший
Неконтрольовані ключові слова: Конкуренція ; конкурентоспроможність продукції ; Умань хліб Трейд
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права > Кваліфікаційні та магістерські роботи
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 16 Вер 2021 13:55
Останні зміни: 17 Вер 2021 11:48
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4650

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу