Волинець, Н. О., Черевко, О. В. (2020) Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції: кваліфікаційна робота освітнього ступеня магістр. Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Черкаси.
Text
unicheck_similarity_report_4.pdf Download (1MB) |
|
Text
019235.pdf Download (4MB) |
Резюме
Метою дослідження є опрацювання теоретичних засад та розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції.
Тип елементу : | Інший |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Конкуренція ; конкурентоспроможність продукції ; Умань хліб Трейд |
Теми: | Економічні науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права > Кваліфікаційні та магістерські роботи |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 16 Вер 2021 13:55 |
Останні зміни: | 17 Вер 2021 11:48 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4650 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |