Салогор, Н. В., Стройкова, С. А. (2021) Ономасіологічні структури німецьких гастронімів. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2021» / XXІIІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 779-780.
Text
2021_rodzinkа-779-780.pdf Download (585kB) |
Резюме
В статті говориться, що інтерпретація ономасіологічних структур пропозиційно мотивованих німецьких гастронімів визначила, що вони побудовані за різними моделями і представлені композитами та сполуками. Найчисельнішою групою є складені найменування, синтаксична структура яких представлена переважно двокомпонентними або багатокомпонентними конструкціями із субстантивним ядром та залежними від нього поширювачами.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | німецькі гастроніми ; композити ; сполуки ; ономасіологічна структура |
Теми: | Філологічні науки > Іноземна філологія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут іноземних мов |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 05 Серп 2021 17:20 |
Останні зміни: | 05 Серп 2021 17:20 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4620 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |