Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей

Новикова, В. І. (2019) Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 131-143.

[img]
Перегляд
Text
zbirtnik 2-131-144.pdf

Download (222kB) | Перегляд

Резюме

Мета статті – запропонувати види гастрономічних рекреаційних ресурсів, об’єднавши їх у сім груп.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Гастрономічний туризм ; кухні світу ; національні кулінарні центри і школи ; дегустації
Теми: Економічні науки
Кулінарія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 31 Трав 2020 19:51
Останні зміни: 31 Трав 2020 19:51
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3423

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу