Новикова, В. І. (2019) Ресурсно-рекреаційна база для гастрономічних подорожей. Рекреаційні ресурси та послуги гостинності в регіонах України : матер. ІV Всеукр. Інтернет-конф. (24 травня 2019 р., м. Черкаси). с. 131-143.
|
Text
zbirtnik 2-131-144.pdf Download (222kB) | Перегляд |
Резюме
Мета статті – запропонувати види гастрономічних рекреаційних ресурсів, об’єднавши їх у сім груп.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Гастрономічний туризм ; кухні світу ; національні кулінарні центри і школи ; дегустації |
Теми: | Економічні науки Кулінарія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 31 Трав 2020 19:51 |
Останні зміни: | 31 Трав 2020 19:51 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3423 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |