Особливості розвитку галузі ресторанного господарства Харківської області у військовий період

Бортник, А. Г. and Красномовець, В. А. (2023) Особливості розвитку галузі ресторанного господарства Харківської області у військовий період. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2023». pp. 245-247.

[img] Text
Збірник Родзинка_2023-246-247.pdf

Download (810kB)

Abstract

Проведений аналіз функціонування підприємств ресторанного господарства в Харківській області засвідчив їх низькі показники у розрізі інших областей України. Зумовлено це, в першу чергу, значною близькістю або й безпосереднім розташування закладів у зоні бойового конфлікту. Також чимало закладів було релоковано чи зовсім припинили своє існування.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: ресторанні господарства ; Харківська область ; зона бойового конфлікту ; низькі показники у розрізі інших областей України
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 09 Oct 2024 13:03
Last Modified: 09 Oct 2024 13:03
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/6552

Actions (login required)

View Item View Item