Бортник, А. Г. and Красномовець, В. А. (2023) Особливості розвитку галузі ресторанного господарства Харківської області у військовий період. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2023». pp. 245-247.
![]() |
Text
Збірник Родзинка_2023-246-247.pdf Download (810kB) |
Abstract
Проведений аналіз функціонування підприємств ресторанного господарства в Харківській області засвідчив їх низькі показники у розрізі інших областей України. Зумовлено це, в першу чергу, значною близькістю або й безпосереднім розташування закладів у зоні бойового конфлікту. Також чимало закладів було релоковано чи зовсім припинили своє існування.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | ресторанні господарства ; Харківська область ; зона бойового конфлікту ; низькі показники у розрізі інших областей України |
Subjects: | Економічні науки |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 09 Oct 2024 13:03 |
Last Modified: | 09 Oct 2024 13:03 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/6552 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |