Удосконалення послуг харчування для конференц-сервісу

Омельченко, А. П. and Дроботова, М. В. (2023) Удосконалення послуг харчування для конференц-сервісу. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. pp. 180-183.

[img] Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-180-183.pdf

Download (608kB)

Abstract

Для удосконалення послуг харчування готель повинен мати такі передумови: приміщення, професійний персонал, попит на послуги конференц-сервісу.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Готель Україна (м.Черкаси) ; послуги харчування ; приміщення ; професійний персонал ; конференц-сервіс
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 07 Jun 2023 07:28
Last Modified: 07 Jun 2023 07:28
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5598

Actions (login required)

View Item View Item