Ресторанна галузь України під час війни

Босецька, Н. Г. (2023) Ресторанна галузь України під час війни. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. pp. 145-147.

[img] Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-145-147.pdf

Download (543kB)

Abstract

В статті говориться, що ресторатор, який вчасно реагує на зміни у суспільстві, стає гнучким до ситуацій, запроваджує інноваційні технології у своєму закладі, цінує своїх працівників і гостей, зможе зберегти і розвивати свій бізнес.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Ресторанна галузь ; Україна ; війна ; зміни у суспільстві
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 06 Jun 2023 13:58
Last Modified: 06 Jun 2023 13:58
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5593

Actions (login required)

View Item View Item