Впровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанному підприємстві під час пандемії

Скалько, А. В. and Босецька, Н. Г. (2023) Впровадження інноваційних технологій у готельно-ресторанному підприємстві під час пандемії. Туризм і гостинність: cтан, проблеми, перспектив : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (18 травня 2023 р.), м. Черкаси. pp. 120-122.

[img] Text
Збирник_ЧНУ_18.05.2023-120-122.pdf

Download (449kB)

Abstract

В статті говориться, що карантин, запроваджений під час пандемії , став поштовхом для запровадження інноваційних програм у готельній та ресторанній індустрії. Підприємці стали розробляти стратегії розвитку для протидії внутрішнім та зовнішнім ризикам. Виділено дві групи стратегій розвитку: стратегії підтримки позитивного іміджу на ринку та стратегії подолання негативних наслідків пандемії Covid-19. Ресторани, що вижили і мають потенціал для процвітання на ринку послуг після пандемії, – це власне ті, хто зумів вчасно визначити нові способи ведення бізнесу, реалізувати інноваційні технології, реалізувати механізми із своїми споживачами а також дбати про своїх працівників.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Карантин ; Covid-19 ; готельна індустрія ; ресторанна індустрія
Subjects: Економічні науки
Медицина, ОБЖ
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 06 Jun 2023 13:50
Last Modified: 06 Jun 2023 13:50
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5591

Actions (login required)

View Item View Item