Заточня, А. В. and Андрусяк, Н. О. (2021) Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2021» : XXІIІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених / редкол. : О. В. Черевко (голова) [та ін.]. pp. 240-242.
Text
2021_rodzinkа-240-242.pdf Download (594kB) |
Abstract
Екологічна складова має важливе значення для забезпечення конкурентоспроможності регіону в умовах світових глобалізаційних тенденцій і процесів щодо зростання обсягів споживання екологічних ресурсів. Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону потребує посиленого законодавчого регулювання екологічної сфери та впровадження сучасних досягнень НТП у всі виробничі процеси.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Екологічна продукція ; конкурентоспроможність ; споживання екологічних ресурсів |
Subjects: | Економічні науки |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 04 Apr 2023 11:08 |
Last Modified: | 04 Apr 2023 11:08 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5385 |
Actions (login required)
View Item |