Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону

Заточня, А. В. and Андрусяк, Н. О. (2021) Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2021» : XXІIІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених / редкол. : О. В. Черевко (голова) [та ін.]. pp. 240-242.

[img] Text
2021_rodzinkа-240-242.pdf

Download (594kB)

Abstract

Екологічна складова має важливе значення для забезпечення конкурентоспроможності регіону в умовах світових глобалізаційних тенденцій і процесів щодо зростання обсягів споживання екологічних ресурсів. Виробництво екологічної продукції як напрям підвищення конкурентоспроможності регіону потребує посиленого законодавчого регулювання екологічної сфери та впровадження сучасних досягнень НТП у всі виробничі процеси.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Екологічна продукція ; конкурентоспроможність ; споживання екологічних ресурсів
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 04 Apr 2023 11:08
Last Modified: 04 Apr 2023 11:08
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/5385

Actions (login required)

View Item View Item