Пасєка, С. Р. (2019) Методологічні аспекти формування мотивованості персоналу у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму. Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Серія Економічні науки (№ 3). pp. 104-114.
![]() |
Text
visnik2019-3_04-114.pdf Download (602kB) |
Abstract
Визначено сучасні проблеми в діяльності підприємств, що корелюють з нестачею мотивованості персоналу. Запропоновано тлумачення поняття «мотивованість персоналу у сфері готельно-ресторанного бізнесу та туризму». Розкрито чинники формування мотивованості персоналу. Виявлено специфіку мотивованості персоналу на основі результатів діагностики задоволеності працівників мотиваційними умовами на прикладі готелей Черкаської області. Розроблено пропозиції щодо підвищення мотивованості персоналу.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | готельно-ресторанний бізнес ; туризм ; персонал ; мотивованість ; мотиваційні чинники ; якість послуг ; компетентність ; стимулювання праці |
Subjects: | Економічні науки |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 17 Sep 2020 13:08 |
Last Modified: | 17 Sep 2020 13:08 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4014 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |