Гришеніна, О. О. and Радченко, О. М. (2018) Види кейтерингу та їх особливості. Актуальні проблеми природничих та гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2018» / XX Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. pp. 128-131.
|
Text
rodzinka_2018_1-128-131.pdf Download (300kB) | Preview |
Abstract
В статті говориться, що кейтеринг як самостійний вид бізнесу обслуговування з кожним роком стрімко розвивається і вдосконалюється. Подальші перспективи на ринку пов’язані із залученням інвестиційних коштів з метою реалізації розглянутих перспектив.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Кейтеринг ; кейтерингове обслуговування ; соціальний кейтерінг ; VIР-кейтерінг ; виїзне обслуговування |
Subjects: | Економічні науки |
Divisions: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 26 Jun 2020 19:26 |
Last Modified: | 26 Jun 2020 19:26 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3978 |
Actions (login required)
View Item |