Вплив йогурту, виготовленого на заквасці «vivo», на показники лейкоцитарної формули

Йоненко, Д. О. and Погрібняк, А. С. (2019) Вплив йогурту, виготовленого на заквасці «vivo», на показники лейкоцитарної формули. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. pp. 165-166.

[img]
Preview
Text
rodzinka_2019 -165-166.pdf

Download (469kB) | Preview

Abstract

Стаття розкриває дослідження особливості впливу йогурту, виготовленого на заквасці «Vivo», на показники лейкоцитарної формули студентів.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Йогурт ; закваска «vivo» ; лейкоцитарна формула ; імуномодуляція ; стимуляція проліферації ; лімфоцити ; моноцити ; імуномодулятори ; протибактеріальний імунітет
Subjects: Біохімія
Divisions: Навчально-науковий інститут природничих та аграрних наук
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 04 Jun 2020 17:46
Last Modified: 04 Jun 2020 17:46
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3525

Actions (login required)

View Item View Item