Особливості забезпечення стабільного функціонування готельно-ресторанного бізнесу в Україні

Бієвець, А. В. (2019) Особливості забезпечення стабільного функціонування готельно-ресторанного бізнесу в Україні. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. pp. 201-203.

[img]
Preview
Text
rodzinka_2_2019-201-203.pdf

Download (570kB) | Preview

Abstract

Розвиток готельно-ресторанного бізнесу на пряму залежить від туристичної привабливості України. Для належного розвитку готельно-ресторанних підприємств, необхідна розробка законодавчих актів, які передбачали б оптимальне регулювання діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, спрощення процесу реєстрації підприємства, створення цільових програм на підтримку готельно-ресторанного бізнесу, спрощення системи оподаткування, фінансова підтримка з боку держави, інвестування у готельно-ресторанний бізнес, тобто якщо Україна зможе застосувати зарубіжний європейський досвід, що у свою чергу буде стимулятором розвитку туризму та зовнішньоекономічної діяльності в країні.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: готельно-ресторанний бізнес ; економічне зростання ; інвестиційні ресурси ; законодавча база
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 25 May 2020 07:03
Last Modified: 25 May 2020 07:03
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3232

Actions (login required)

View Item View Item