Трачук, А. М., Новикова, В. І. (2019) Гастрономічний туризм: сутність, особливості організації та ресурсної бази. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 180-182.
| 
 | Text rodzinka_2_2019-180-182.pdf Download (573kB) | Перегляд | 
Резюме
Гастрономічний туризм, як спеціалізований вид рекреаційної діяльності, пов’язаний з історією, технологією та культурою споживання національних страв і продуктів, навчанням і підвищенням рівня професійних знань у сфері кулінарії, має ряд переваг, які суттєво вирізняють його серед інших видів туристської діяльності.
| Тип елементу : | Стаття | 
|---|---|
| Неконтрольовані ключові слова: | гастрономічний туризм ; гурмани ; ресторанний тур ; тур сільською місцевістю ; тур сільською місцевістю ; екскурсійний тур для гурманів ; освітній тур ; комбінований тур ; заклади ресторанного господарства ; авторська кухня | 
| Теми: | Економічні науки | 
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права | 
| Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека | 
| Дата внесення: | 22 Трав 2020 12:29 | 
| Останні зміни: | 22 Трав 2020 12:29 | 
| URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3223 | 
Actions (login required)
|  | Перегляд елементу | 



