Українська національна кухня, її звичаї та традиції

Сабадаш, А. Ю. and Босецька, Н. Г. (2019) Українська національна кухня, її звичаї та традиції. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. pp. 175-176.

[img]
Preview
Text
rodzinka_2_2019-173-175.pdf

Download (701kB) | Preview

Abstract

Українці – привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб щедрий стіл запам'ятався, змусив повернутися або спонукав гостей приготувати національні страви у себе вдома. Народна кухня — це така ж культурна спадщина українського народу, як мова, література чи мистецтво. Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відрізнялася різноманітністю страв, високими смаковими і поживними якостями.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: українці ; українська національна кухня ; сало ; холодець ; голубці ; вареники ; червоний борщ
Subjects: Культура
Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 22 May 2020 11:47
Last Modified: 22 May 2020 12:01
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3220

Actions (login required)

View Item View Item