Стратегія економічного розвитку галузі овочівництва.-Ч. 2

Андрусяк, Н. О. (2017) Стратегія економічного розвитку галузі овочівництва.-Ч. 2. Вісник Черкаського університету. Серія Економічні науки (№ 2). pp. 3-8.

[img]
Preview
Text
cgiirbis_64 (22).pdf

Download (282kB) | Preview

Abstract

В статті розглянуто стратегію розвитку галузі овочівництва та теоретичні основи економічної ефективності виробництва і переробки овочів. Запропоновано стратегію економічного розвитку галузі овочівництва, яка має бути спрямована на формування ефективного, соціально спрямованого сектору економіки, що повинен задовольнити потреби внутрішнього ринку та забезпечити провідні позиції у світі на основі його багатоукладності та пріоритетності підтримки овочевих господарств, власники яких проживають у сільській місцевості, поєднують право на землю із працею на ній, а також власні економічні інтереси із соціальною відповідальністю перед громадою. На підставі викладених думок узагальнено трактування поняття “економічна ефективність овочівництва”.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: економічна ефективність ; виробництво овочів ; переробка ; витрати ; доходи ; прибуток ; стратегія розвитку ; галузь овочівництва ; сектор економіки
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 14 May 2020 20:57
Last Modified: 14 May 2020 20:57
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/2982

Actions (login required)

View Item View Item