Теоретичні і практичні засади моделювання надання послуг харчування туристам

Собко, А. Б. (2010) Теоретичні і практичні засади моделювання надання послуг харчування туристам. Індустрія гостинності в країнах Європи : мат. IV міжнар. наук.-практ. конф., 16-18 грудня 2010 року. pp. 149-153.

[img]
Preview
Text
Собко_Л.Ю._Роль_внутрішнього_маркетингу.pdf

Download (9MB) | Preview

Abstract

В роботі висвітлюється наукове обгрунтування і розроблення моделі надання послуг харчування туристів, що дозволить розробити рекомендації для туроператорів щодо вдосконалення надання послуг харчування в програмах турів.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Моделювання ; турист ; туроператор ; послуги харчування туристам
Subjects: Економічні науки
Divisions: Навчально-науковий інститут економіки і права
Depositing User: Наукова Бібліотека
Date Deposited: 06 Oct 2014 11:42
Last Modified: 06 Apr 2020 12:39
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/184

Actions (login required)

View Item View Item