Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Ономасіологічні структури німецьких гастронімів

Салогор, Н. В., Стройкова, С. А. (2021) Ономасіологічні структури німецьких гастронімів. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2021» / XXІIІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 779-780.

[img] Text
2021_rodzinkа-779-780.pdf

Download (585kB)

Резюме

В статті говориться, що інтерпретація ономасіологічних структур пропозиційно мотивованих німецьких гастронімів визначила, що вони побудовані за різними моделями і представлені композитами та сполуками. Найчисельнішою групою є складені найменування, синтаксична структура яких представлена переважно двокомпонентними або багатокомпонентними конструкціями із субстантивним ядром та залежними від нього поширювачами.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: німецькі гастроніми ; композити ; сполуки ; ономасіологічна структура
Теми: Філологічні науки > Іноземна філологія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут іноземних мов
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 05 Серп 2021 17:20
Останні зміни: 05 Серп 2021 17:20
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/4620

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу