Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Вплив йогурту, виготовленого на заквасці «vivo», на показники лейкоцитарної формули

Йоненко, Д. О., Погрібняк, А. С. (2019) Вплив йогурту, виготовленого на заквасці «vivo», на показники лейкоцитарної формули. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 165-166.

[img]
Перегляд
Text
rodzinka_2019 -165-166.pdf

Download (469kB) | Перегляд

Резюме

Стаття розкриває дослідження особливості впливу йогурту, виготовленого на заквасці «Vivo», на показники лейкоцитарної формули студентів.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Йогурт ; закваска «vivo» ; лейкоцитарна формула ; імуномодуляція ; стимуляція проліферації ; лімфоцити ; моноцити ; імуномодулятори ; протибактеріальний імунітет
Теми: Біохімія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут природничих та аграрних наук
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 04 Черв 2020 17:46
Останні зміни: 04 Черв 2020 17:46
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3525

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу