Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Національні страви Черкащини

Зелінська, М. Р., Босецька, Н. Г. (2019) Національні страви Черкащини. Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених «Родзинка – 2019» / XXI Всеукраїнська наукова конференція молодих учених. с. 163-155.

[img]
Перегляд
Text
rodzinka_2_2019-163-165.pdf

Download (572kB) | Перегляд

Резюме

7 січня 1954 року було видано Указ Президії Верховної Ради СССР «Про утворення у складі Української РСР Черкаської області». З утворенням області тут виникли і почали розвиватися нові галузі – хімічна, текстильна, машинобудівна, приладобудівна. В сільськогосподарському секторі економіки провідне місце посідає вирощування зернових культур, цукрових буряків та багатогалузеве тваринництво. Разом з промисловістю розвивалось і ресторанне господарство. Це зумовлено зростанням потреби зайнятого населення й гостей в організованому харчуванні в недомашніх умовах. Примножуючи традиції національної кухні, ресторанні заклади є своєрідним іміджевим свідченням гостинної культури Черкащини, вільного розвитку нації та її добробуту.

Тип елементу : Стаття
Неконтрольовані ключові слова: національні страви ; Черкащина ; ресторанне господарство
Теми: Економічні науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 22 Трав 2020 10:46
Останні зміни: 22 Трав 2020 10:46
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/3215

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу