Боєчко, Ф. Ф. and Назаренко, Н. В. (2017) Харчова хімія. [Teaching Resource]
|
Text
himiya.pdf Download (1MB) | Preview |
Abstract
Навчальний посібник "Харчова хімія" рекомендовано студентам спеціальностей "Готельно-ресторанна справа", "Технологія харчування", а також якдодаткова література викладачам і студентам інших спеціальностей.
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Білки ; вуглеводи ; ліпіди |
Subjects: | Природничі науки |
Divisions: | Навчально-науковий інститут природничих наук |
Depositing User: | Наукова Бібліотека |
Date Deposited: | 06 Apr 2018 11:07 |
Last Modified: | 06 Apr 2018 11:07 |
URI: | http://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/861 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |