Боєчко, Ф. Ф., Назаренко, Н. В. (2017) Харчова хімія. [Навчальний матеріал]
|
Text
himiya.pdf Download (1MB) | Перегляд |
Резюме
Навчальний посібник "Харчова хімія" рекомендовано студентам спеціальностей "Готельно-ресторанна справа", "Технологія харчування", а також якдодаткова література викладачам і студентам інших спеціальностей.
Тип елементу : | Навчальний матеріал |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Білки ; вуглеводи ; ліпіди |
Теми: | Природничі науки |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут природничих та аграрних наук |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 06 Квіт 2018 11:07 |
Останні зміни: | 06 Квіт 2018 11:07 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/861 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |