Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Харчова хімія

Боєчко, Ф. Ф., Назаренко, Н. В. (2017) Харчова хімія. [Навчальний матеріал]

[img]
Перегляд
Text
himiya.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Резюме

Навчальний посібник "Харчова хімія" рекомендовано студентам спеціальностей "Готельно-ресторанна справа", "Технологія харчування", а також якдодаткова література викладачам і студентам інших спеціальностей.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Неконтрольовані ключові слова: Білки ; вуглеводи ; ліпіди
Теми: Природничі науки
Підрозділи: Навчально-науковий інститут природничих та аграрних наук
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 06 Квіт 2018 11:07
Останні зміни: 06 Квіт 2018 11:07
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/861

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу