Інституційний репозитарій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Світові тенденції форматів стріт-фуду

Дроботова, М. В., Мауріна, А. П. (2025) Світові тенденції форматів стріт-фуду. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 50-52.

[img] Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-50-52.pdf

Download (361kB)

Резюме

В статті говориться, що люди хочуть повернутися до знайомих смаків у сучасному виконанні. Популярні формати - сучасні версії класичних сендвічів та пончиків, молочні коктейлі з натуральними інгредієнтами, домашня випічка у стріт-фуд форматі. Отже популярні формати стріт-фуду зараз – це здорові та еко френдлі страви, технологічні рішення, мобільні точки та авторські концепції.

Тип документу: Стаття
Неконтрольовані ключові слова: Стріт-фуд ; авторські хот-доги ; фудтраки ; поп-ап точки ; безконтактний сервіс ; автоматизовані кіоски ; ф’южн-кухня ; стріт-фуд
Теми: Економічні науки
Кулінарія
Підрозділи: Навчально-науковий інститут економіки і права
Користувач, що депонує: Наукова Бібліотека
Дата внесення: 09 Жов 2025 11:21
Останні зміни: 09 Жов 2025 11:21
URI: https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7215

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу