Дроботова, М. В., Мауріна, А. П. (2025) Світові тенденції форматів стріт-фуду. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 50-52.
![]() |
Text
Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-50-52.pdf Download (361kB) |
Резюме
В статті говориться, що люди хочуть повернутися до знайомих смаків у сучасному виконанні. Популярні формати - сучасні версії класичних сендвічів та пончиків, молочні коктейлі з натуральними інгредієнтами, домашня випічка у стріт-фуд форматі. Отже популярні формати стріт-фуду зараз – це здорові та еко френдлі страви, технологічні рішення, мобільні точки та авторські концепції.
Тип документу: | Стаття |
---|---|
Неконтрольовані ключові слова: | Стріт-фуд ; авторські хот-доги ; фудтраки ; поп-ап точки ; безконтактний сервіс ; автоматизовані кіоски ; ф’южн-кухня ; стріт-фуд |
Теми: | Економічні науки Кулінарія |
Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права |
Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека |
Дата внесення: | 09 Жов 2025 11:21 |
Останні зміни: | 09 Жов 2025 11:21 |
URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7215 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |