Дроботова, М. В., Мауріна, А. П. (2025) Світові тенденції форматів стріт-фуду. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції 20 березня 2025 р., м. Черкаси. с. 50-52.
| 
              
Text
 Макет збірника тез 2025_ у репозитарій 30.09.-50-52.pdf Download (361kB)  | 
          
Резюме
В статті говориться, що люди хочуть повернутися до знайомих смаків у сучасному виконанні. Популярні формати - сучасні версії класичних сендвічів та пончиків, молочні коктейлі з натуральними інгредієнтами, домашня випічка у стріт-фуд форматі. Отже популярні формати стріт-фуду зараз – це здорові та еко френдлі страви, технологічні рішення, мобільні точки та авторські концепції.
| Тип документу: | Стаття | 
|---|---|
| Неконтрольовані ключові слова: | Стріт-фуд ; авторські хот-доги ; фудтраки ; поп-ап точки ; безконтактний сервіс ; автоматизовані кіоски ; ф’южн-кухня ; стріт-фуд | 
| Теми: | Економічні науки Кулінарія  | 
        
| Підрозділи: | Навчально-науковий інститут економіки і права | 
| Користувач, що депонує: | Наукова Бібліотека | 
| Дата внесення: | 09 Жов 2025 11:21 | 
| Останні зміни: | 09 Жов 2025 11:21 | 
| URI: | https://eprints.cdu.edu.ua/id/eprint/7215 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Перегляд елементу | 




